Akkermetaal. Hart van staal.

Pionieren en voorop lopen met techniek, daar houden we van. Niemand kan meer met staal dan Akker Metaal. Wij bouwen alles, van specialistische halffabricaten tot unieke staalconstructies. Elke opdracht is uniek en dat is wat dit vak zo mooi maakt. Meedenken met de opdrachtgever om tot creatieve oplossingen te komen. Het beste eindresultaat bereiken met de kracht van staal, dat is wat ons drijft. Hoogstaande kwaliteit is bij ons al ruim 40 jaar de standaard, omdat we elke keer de verwachting van onze klanten willen overtreffen. Door met de beste vakmensen te werken en steeds voorop te lopen met techniek, garanderen we u een solide eindresultaat waar u, en wij, trots op kunnen zijn.  

De combinatie van staalbouw en plaatbewerking onder één dak stelt ons in staat om álle voordelen van staal te benutten en flexibel te zijn. We hebben alle services in huis, van ontwerp tot een eigen spuiterij en montageploeg. Een geavanceerd machinepark waarmee de productie zo veel mogelijk wordt geautomatiseerd, zorgt ervoor dat we op een efficiënte manier kunnen toewerken naar de oplevering. Door deze veelzijdigheid is geen uitdaging ons te groot en kunnen we snel leveren.

Geen enkele opdracht is hetzelfde. Het varieert van het produceren van kleine onderdelen voor bouwprojecten tot bijzondere staalconstructies van 200 ton. Wij maken constructies voor bedrijfsruimten en utiliteitsgebouwen maar ook aparte projecten zoals treinperrons en reclamezuilen, trappen en hekwerk. Daarnaast levert Akker Metaal specialistische en unieke halffabricaten.

Bedrijfsprofiel

Staalconstructies; voor elk gebouw een passende en innovatieve oplossing.

Productiemiddelen

Anders, dan anders; ook daar zijn wij goed in. De toegevoegde waarde van metaal.

Certificering

Duurzame, innovatieve metaalcomponenten van AkkerMetaal. Wij denken graag met u mee.