50 jaar verbonden met staal

AkkerMetaal, een toonaangevend bedrijf in de metaalindustrie, viert met trots zijn 50-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1973 heeft AkkerMetaal zich onderscheiden als een betrouwbare partner in de wereld van staalproductie en metaalbewerking.

Het bedrijf, gevestigd in Oss, heeft gedurende de afgelopen vijf decennia een indrukwekkende reis doorgemaakt. Van bescheiden begin tot een gevestigde naam in de sector, heeft AkkerMetaal zich altijd gericht op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Vijftig jaar verbonden met staal betekent voor ons vijftig jaar van uitdagingen, groei en samenwerking. We zijn dankbaar voor de steun van onze klanten, partners en medewerkers die deze mijlpaal mogelijk hebben gemaakt.

AkkerMetaal kijkt met vertrouwen naar de toekomst en blijft zich inzetten voor excellentie in metaalbewerking. Het bedrijf bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de afgelopen 50 jaar en kijkt uit naar vele jaren van voortdurende groei en succes in de wereld van staal.